Om Norefjell

Et vinterparadis halvannen time fra Oslo


Norefjell er Oslos nærmeste høyfjell, og en av de mest attraktive fjelldestinasjonene i Sør-Norge. Her finner du aktiviteter på sommer og vinterstid for alle aldre – deriblant et alpinanlegg av internasjonal klasse, en 18-hulls golfbane, og et prisbelønnet spahotell.

Fjellandskapet byr på uendelige turmuligheter om sommeren og milevis med langrennsløyper om vinteren. Norefjell ligger bare halvannen timers kjøretur fra Oslo, og bare omtrent to og en halv time fra Sandefjord eller Tønsberg, og har alt du trenger for å tilbringe koselige helger og ferier.

Under vinter-OL i Oslo i 1952, ble alpinkonkurransene arrangert på Norefjell. Utbyggingen og investeringene som ble gjort den gang, ga Oslos befolkning et nærliggende alpinparadis.

Nå er Norefjell mer populært enn noensinne. Med snøkanoner har skisesongen blitt lengre, interessen større, og for å leve opp til interessen er det investert enorme beløp i skiheiser, alpinbakker og løyper.

Området er i dag Norges eneste alpinanlegg med mer enn 1000 fallmeter. Med sine 13 heiser, 26 nedfarter, 2 terrengparker og totalt 25 kilometer preparerte alpinløyper – for ikke å nevne preparterte langrennsløyper som strekker seg i milevis innover Hallingdal – er Norefjell blitt et eldorado for skientusiaster i alle aldre.

Med sin beliggenhet sørvest for alpinanlegget, vendt mot landskapet av nærmest uberørt skog og fjell, er Norefjellsetra ikke bare en drøm for alpinentusiaster, men også Norefjells beste utgangspunkt for langrenn.

Noe for deg? Få prospektet tilsendtTa kontakt
 • +

  Bestill prospekt

  Oppgi navn og e-postadresse for å laste ned prospekt og få oppdateringer om fremdrift og endringer på Norefjellsetra.

  +

  Takk for at du viser interesse.

  Vi vil hvert øyeblikk sende deg en e-post med lenke til prospektet, og vil oppdatere deg om endringer i prospektet og andre utviklinger fremover.

  Du kan også laste ned prospektet her.