Beliggenhet

Norefjells beste utgangspunkt for langrenn

Norefjell er Oslos nærmeste høyfjell, og en av de mest attraktive fjelldestinasjonene i Sør-Norge. Her finner du aktiviteter på sommer og vinterstid for alle aldre –  deriblant et alpinanlegg av internasjonal klasse, en 18-hulls golfbane, og et prisbelønnet spahotell.

Fjellandskapet byr på uendelige turmuligheter om sommeren og milevis med langrennsløyper om vinteren. Norefjell ligger bare halvannen timers kjøretur fra Oslo, og bare omtrent to og en halv time fra Sandefjord eller Tønsberg, men har alt du trenger for å tilbringe koselige helger og ferier.

Området er i dag Norges eneste alpinanlegg med mer enn 1000 fallmeter. Med sine 13 heiser, 26 nedfarter, 2 terrengparker og totalt 25 kilometer preparerte alpinløyper – for ikke å nevne preparterte langrennsløyper som strekker seg i milevis innover Hallingdal – er Norefjell blitt et eldorado for skientusiaster i alle aldre.

Meld interesse og få tilsendt prospektTa kontakt!
 • +

  Bestill prospekt

  Oppgi navn og e-postadresse for å laste ned prospekt og få oppdateringer om fremdrift og endringer på Norefjellsetra.

  +

  Takk for at du viser interesse.

  Vi vil hvert øyeblikk sende deg en e-post med lenke til prospektet, og vil oppdatere deg om endringer i prospektet og andre utviklinger fremover.

  Du kan også laste ned prospektet her.