Hyttene

Hytter som setter ny standard for komfort


Hyttene leveres nøkkelferdige, med høy standard og kvalitet, og en gjennomtenkt romløsning som utnytter arealet til det fulle.

Alle hyttene har inngang i første etasje, som i tillegg til entre/gang med inngang til bad og kombinert vaskerom/sportsbod, inneholder tre soverom, bygget rundt en hyggelig stue. Vaskerommet har også inngang utenfra, slik at du kan sette fra deg sportsutstyr, hive av deg våte klær og gå rett inn i dusjen.

I andre etasje ligger et stort spisekjøkken som åpner mot stuen og terrassen utenfor. Begge hustyper har i tillegg et stort soverom med eget bad og utgang til den store terrassen i annen etasje.

Terrasse med rekkverk i glass gir hytta maksimal utsikt og høye vinduer i stuen ut mot fjellandskapet slipper inn lyset. Et velplassert ildsted med innsyn fra både salongen og spisestuen skaper hyttestemning i den hyggelige stuen.

Resultatet er moderne og lyst, men likevel lunt, slik det skal være i en hytte på fjellet.

Hyttemodell D

Meld interesse for neste byggetrinnTa kontakt
 • +

  Bestill prospekt

  Oppgi navn og e-postadresse for å laste ned prospekt og få oppdateringer om fremdrift og endringer på Norefjellsetra.

  +

  Takk for at du viser interesse.

  Vi vil hvert øyeblikk sende deg en e-post med lenke til prospektet, og vil oppdatere deg om endringer i prospektet og andre utviklinger fremover.

  Du kan også laste ned prospektet her.