Hyttene

Hytter som setter ny standard for komfort


Hyttene leveres nøkkelferdige, med høy standard og kvalitet, og en gjennomtenkt romløsning som utnytter arealet til det fulle.

Hustype A og B  har hovedinngang i første etasje, som i tillegg til entre/gang med inngang til bad og kombinert vaskerom/sportsbod, inneholder tre soverom, med en hyggelig stue. Vaskerommet i hus A og B har også inngang utenfra.

I andre etasje ligger et stort kjøkken som åpner mot stuen og terrassen utenfor. Disse to hustypene har også et stort soverom med eget bad og utgang til en store terrassen i andre etasje.

Hustype C har hovedinngang i underetasjen inn til en romslig gang med tilknytning til stor garderobe, vaskerom og bad med badstue. Denne hustypen får adkomst til vaskerommet fra garasjen, slik at du kan sette fra deg sportsutstyr, hive av deg våte klær og gå rett inn i dusjen. 

I første etasje har Hustype C fire soverom og to bad med en flott stue der barn og voksne kan kose seg etter en lang dag ute.

Denne hustypen får åpen stue-/ kjøkken  i  øverste etasjen med utgang til en stor terrasse på ca. 22 kvm.

Hyttemodell C

Noe for deg? Få prospektet tilsendtTa kontakt
 • +

  Bestill prospekt

  Oppgi navn og e-postadresse for å laste ned prospekt og få oppdateringer om fremdrift og endringer på Norefjellsetra.

  +

  Takk for at du viser interesse.

  Vi vil hvert øyeblikk sende deg en e-post med lenke til prospektet, og vil oppdatere deg om endringer i prospektet og andre utviklinger fremover.

  Du kan også laste ned prospektet her.